Bine ati venit la USM
Header
Blocul Nr. 3 al USM
Header
Biblioteca
Header
Sala de lectura
Header

Admiterea-2014 la Scoala Tanarul Chimist

Adaugat: 26/09/2014

Dragi elevi şi profesori de chimie!

Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova anunţă admiterea-2014 la Şcoala „Tînărul Chimist”, în cadrul căreia fiecare dintre voi îşi va aprofunda cunoştinţele în diverse domenii ale Chimiei şi va putea explica multe lucruri şi fenomene din viaţa cotidiană.

Pentru ca acest lucru să fie organizat mai eficient, vă propunem comunicarea on-line, prin intermediului Internetului, ceea ce va contribui la economisirea timpului, mijloacelor financiare, dar şi va permite folosirea pentru lucru a timpului cel mai potrivit pentru fiecare dintre voi.

Elevii care vor participa activ la lucrările Şcolii, la finisarea fiecărui an vor primi Diplomă de participare, iar cei din clasa XII vor obţine şi facilităţi la admitere la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică.

In anul de studii 2014/2015 in cadrul Scolii vor lucra 2 sectii:

- sectia de Chimie anorganica, conducatorul Aliona Cotovaia, doctor in chimie, conferentiar universitar, prodecanul facultatii, e-mail: cotovaia@gmail.com;

- sectia de Chimie organica, conducatorul Galina Dragalina, doctor in chimie, conferentiar universitar, e-mail: dragalina_galina@yahoo.com.

Toti doritorii a se inscrie la sttudii vor expedia scrisorile cu intentie si cerere la responsabilul de sectie pana pe 15 octombrie 2014.

La scrisoare va fi ataşata Cererea de înscriere (Cerere)

Vă dorim succes!

Viorica Gladchi, doctor, conferenţiar universitar,

Decanul Facultăţii de Chimie şi Tehnologie Chimică